Disclaimer

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring

Je kan deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie je bent of enige informatie over jezelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van je nodig hebben om bijvoorbeeld met je te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar je dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt door middel van een bezoekersteller (Google Analytics) het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt, en alleen om huisje-huren.info te kunnen besturen en te vorozien van goed content. Verzamelde (persoons)gegevens worden nooit aan derden verkocht of aan derden ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kan je op ieder gewenst moment verzoeken om jouw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen (voor zover gegevens door ons in bestanden worden opgeslagen).

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Werbeagentur Hengstmengel in Sautens - Oostenrijk aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in, om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust volledig bij Werbeagentur Hengstmengel in Sautens - Oostenrijk of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Werbeagentur Hengstmengel in Sautens - Oostenrijk. Vermenigvuldiging in welke voor vorm dan, ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Werbeagentur Hengstmengel in Sautens - Oostenrijk.

Take a look to this justhost review or hostmonster review and find out which web hosting provider is better.

Vrienden & Partners | Disclaimer | Privacy Statement | © 2011 - 2015 Copyright M&M Webmedia Zoekmachine marketing bureau

Corporate Joomla Themes designed by Joomla Hosting